Levering

Wij leveren alle producten uit onze eigen voorraad, daarom kunnen we een product dat je op werkdagen vóór 14:00u bestelt, nog dezelfde dag verzenden. Als een product uitverkocht is, dan staat dit aangegeven bij het product en kun je het product ook niet bestellen. Zo weten we zeker dat een product ook werkelijk op voorraad is en direct verzonden kan worden. Als we jouw bestelling hebben verzonden sturen we je een track & trace link toe waarmee je jouw pakket kunt volgen.

Verzendkosten

Land Bezorgdienst Bestelbedrag Verzendkosten
Nederland PostNL tot €50 €3,95
vanaf €50 Gratis
België PostNL tot €75 €6,95
vanaf €75 Gratis
Luxemburg PostNL   €9,95

Bezorgmoment

Bestel je op werkdagen voor 16:00u, dan verzenden we jouw bestelling nog dezelfde dag. In de regel wordt het binnen Nederland dan de volgende dag bezorgd.
Bestel je na 16:00u, dan verzenden we jouw bestelling de volgende dag en ontvang je de bestelling dus een dag later. Ben je niet thuis, dan zal de bezorger kijken of een van jouw buren het pakket in ontvangst kan nemen. Is dat niet het geval dan volgt de volgende dag (m.u.v. zondag) een bezorgpoging. In beide gevallen zal de bezorger een briefje in jouw brievenbus achterlaten met de status van jouw pakket. Het is ook mogelijk om je pakket alleen op het opgegeven adres te laten bezorgen en hem dus niet bij je buren af te laten geven. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Deze mogelijkheid vind je terug op de afreken-pagina.

Bestellingen die gedaan worden op maandag t/m zaterdag vóór 16:00u, worden nog dezelfde dag verwerkt. Bestel je op zondag, dan verzenden we jouw bestelling op maandag en wordt deze gewoonlijk op dinsdag bij je thuisbezorgd.
Bestellingen naar België en Luxemburg kunnen langer duren.