Betaalwijzen

Bij de Blije Egel kun je op de volgende manieren betalen:

In de webwinkel

iDeal

Met iDEAL kun je via internetbankieren op een veilige manier betalingen doen vanaf jouw bankrekening. Dit is in Nederland de meest gebruikte betalingswijze.
Je betaalt direct door middel van internetbankieren via jouw bank. Na het afsluiten van de betalingsopdracht kom je automatisch weer terug bij de Blije Egel en verzenden wij jouw bestelling.

Creditcard

De creditcard betalingen van de Blije Egel worden uitgevoerd door Stripe. Uiteraard vindt de gegevensuitwisseling plaats over een beveiligde verbinding. De verwerking van jouw betaling loopt via Stripe, wij krijgen geen toegang tot jouw creditcard gegevens. Volg de aanwijzingen op het scherm om de betaling af te ronden. Na de betaling via creditcard kom je automatisch weer terug bij de Blije Egel en verzenden wij jouw bestelling.

Directe bankoverschrijving

Wanneer je kiest voor de betaalmethode Directe bankoverschrijving, dan kun je op eigen gelegenheid geld overmaken naar de rekening van de Blije Egel. Op het scherm zie je alle informatie die nodig is voor het betalen van de bestelling. Zodra je het bedrag hebt overgeboekt onder vermelding van het juiste betalingskenmerk, zullen wij direct jouw bestelling verzenden. Het is bij een betaling via overboeking altijd belangrijk dat je de informatie juist overneemt. Wanneer het betalingskenmerk niet volledig of juist wordt ingevuld, kan dat vertraging opleveren.

Achteraf betalen via Achterafbetalen.nl

Wil je graag de bestelling betalen na het ontvangen van het product, dan is dat geen probleem. Kies dan Achterafbetalen.nl als betaalwijze. Achterafbetalen.nl voert dan direct een kredietwaardigheidtest uit om te bepalen of je voor deze betaalwijze in aanmerking komt. Dit gebeurt niet door ons, maar door Achterafbetalen.nl. Wij zijn niet betrokken bij dit proces en hebben ook geen inzage in jouw gegevens. Zo blijven jouw persoonlijke gegevens persoonlijk.
Na goedkeuring door Achterafbetalen.nl verzenden wij de bestelling direct. Jeontvangt via Achterafbetalen.nl een factuur die je via een overschrijving of via iDeal kunt voldoen.
Wanneer je niet in aanmerking komt voor Achterafbetalen.nl, dan krijg je automatisch de mogelijkheid om via een van de andere opties te betalen.

In de winkel

Contant

Aan de kassa accepteren we uiteraard contant geld. Onze voorkeur gaat uit naar betalen middels pin. Dat is voor ons veiliger en makkelijker.

Pin

Pinnen, ja graag! Wij vinden het fijn als er in de winkel met pin wordt betaald. Dat is voor ons veiliger en makkelijker. Ook is het mogelijk om bij ons in de winkel contactloos te betalen.

Geen creditcard betalingen

We accepteren in de winkel geen creditcards. De kosten hiervan zijn voor ons te hoog.