De winnaar van de Hubelino win-aktie is bekend!

Het was een ontzettend leuk openingsweekend! We hebben er echt van genoten en we zijn blij verrast met alle positieve reacties. We hadden ’s ochtends de leuke opening waarbij De Blije Egel op het winkelcentrum werd losgelaten. Hij deelde ballonnen, high-fives en knuffels uit. Het was natuurlijk ook Kapla dag en er kon lekker de hele dag in de winkel met de Kapla en ander speelgoed worden gespeeld. ‘s-Middags kwam Marieke bij ons schminken en konden kinderen een leuke glittertattoo of hair feathers laten zetten.

Bij een opening hoort natuurlijk ook een traktatie. Daarom kon je je opgeven voor de Hubelino win-aktie, waarbij we een set t.w.v. €120 weggeven. Na sluitingstijd hebben we onze buurvrouw gevraagd om de winnaar uit de glazen schaal te trekken. De uitslag vind je in dit filmpje

Heb je niet gewonnen, dan mag je altijd met de knikkerbaan in onze winkel komen spelen! En… vanaf nu zijn alle Hubelino producten ook verkrijgbaar in onze webshop

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan de website te verbeteren en voor statistische doeleinden. Door op deze pagina te blijven en verder te bladeren, gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Voor meer informatie over cookies en over hoe cookies te weigeren, verwijzen wij je naar ons cookie- en privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten