De verhuizing is begonnen

Het is bijna zo ver, op dinsdag krijgen we de sleutel van ons nieuwe winkelpand. Natuurlijk kijken we erg uit naar de opening van de winkel op zaterdag 4 november, maar zover is het nog niet, eerst moet er nog een hoop gebeuren,

  • Op maandag 30 oktober verwerken we eerst alle bestellingen die in het weekend zijn binnen gekomen. Daarna beginnen we met het inpakken van alle producten. We verhuizen namelijk ons hele magazijn naar de winkel! We kunnen dus vanaf maandag geen nieuwe bestellingen meer verzenden. Natuurlijk kun je nog wel bij ons blijven bestellen. We reserveren dan je bestelde product netjes voor je, zodat we hem op maandag 6 november kunnen verzenden.
  • Op dinsdagmiddag krijgen we de sleutel en beginnen we met een kleine verbouwing, die twee dagen zal duren.
  • Op donderdagmiddag en vrijdag vullen we de winkel met onze bestaande en al onze nieuwe producten. Net op tijd, want op zaterdag is het grote feest!
  • Op zaterdag 4 november vieren we de feestelijke opening van onze pop-up winkel. Er loopt een egel over het winkelcentrum rond, je kunt in de winkel lekker met Kapla spelen, ’s middags kunnen kinderen geschminkt worden en je kunt je inschrijven voor de win-aktie van een geweldige Hubelino-set t.w.v. ca. €120.
  • Op maandagochtend verzenden we alle bestellingen van de hele week. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alle bestelde producten netjes voor je zijn gereserveerd. Als de post meewerkt ontvang je ze dan op dinsdag.