Kraamcadeau – Onze persoonlijke top 5

Kraamcadeau – onze persoonlijke top 5

Hoera, er is een kindje geboren! Het is toch altijd weer een wonder als we zo’n kleintje mogen verwelkomen. Tijd dus voor beschuit met muisjes! Maar: met welk kraamcadeau kunnen we de kersverse ouders blij maken? Deze vraag krijgen we bij De Blije Egel natuurlijk vaker. Daarom delen we hier onze persoonlijke top 5 van kraamcadeaus die leuk zijn om te geven en fijn zijn om te krijgen.

1) Kinderbestek

Een kinderbestekje is hét klassieke kraamcadeau bij uitstek, een echte traditie. Al jarenlang geven mensen elkaar tafelzilver als geboortecadeau. Nu zijn we bij De Blije Egel nogal praktisch ingesteld, dus geven we de voorkeur aan edelstaal: minder poetswerk en vaatwasmachine bestendig. Er zijn veel verschillende kinderbestekjes, voor iedere smaak is dus wat moois te vinden. Keltum maakt de meer klassieke bestekjes met bekende kinderfiguren als Kikker en Dribbel erop. Bij het nieuwe merk PureSigns vind je kinderbestek met een meer modern design; leuke eigenwijze figuurtjes in vrolijke kleurtjes. Zij maken ook luxe geschenkdozen met daarin een complete servies- en bestekset.

Kinderbestek Dribbel 4-delig Kinderbestek Prinses Nelia 4-delig Kinderset Boerderij 7-delig

2) Muziekknuffel

Een origineel kraamcadeau om baby’s en hun ouders mee te verrassen is een prachtige muziekknuffel van Sigikid. Baby’s slapen veel en vaak, maar het lukt niet altijd meteen en dat is vermoeiend… vooral voor de ouders. Met deze lieve muziekknuffels vallen baby’s heerlijk rustig in slaap. Kinderen zijn nu eenmaal dol op muziek. De muziekknuffels zijn leuk om te zien, zacht om te aaien en fijn om naar te luisteren.

Muziekknuffel Fortis Frog Muziekknuffel Ele Bele Muziekknuffel Grune Fips

3) Kinderservies

Nu drinkt de kleine alleen nog maar melk, maar over een tijdje komen de fruithapjes, papjes en boterhammen. En dan is het handig om babybestendig kinderservies in huis te hebben. Zoals wij thuis altijd zeggen: melamine servies heb je nooit genoeg! En daarom is dit het perfecte kraamcadeau. Verras de ouders met een bij elkaar passend serviesje dat tegen een stootje kan. Tyrrell Katz maakt origineel kinderservies met kleine vrolijke figuurtjes. Hiermee wordt iedere maaltijd een feestje!

Jungle Bord Melamine Jungle Beker Melamine Jungle Lepel Melamine Jungle Oefenbeker Melamine

4) KnuffeldoekjeKnuffeldoekje Ringel DingelKnuffeldoekje SchaapKnuffeldoekje Bungee Bunny

Baby’s houden van knuffelen. Het allerliefste knuffelen ze met papa of mama, maar dat kan natuurlijk niet de hele dag. Gelukkig zijn er hele zachte knuffeldoekjes om mee te knuffelen, voelen, kroelen en knisperen. Een heerlijk zacht kraamcadeau waar iedere baby blij van wordt.

 

Sophie de Giraf So Pure in geschenkdoos

5) Sophie de Giraf

Sophie de Giraf is al jaren het favoriete bijtspeeltje van vele baby’s. Een ideaal kraamcadeau om baby’s welkom te heten. Sophie is licht van gewicht en daarmee geschikt voor de allerkleinsten. Door de lange poten is ze gemakkelijk vast te pakken voor kleine kinderhandjes. Sophie stimuleert de verschillende zintuigen, met vlekjes om naar te kijken en een grappig piepgeluidje om naar te luisteren. En als straks de tandjes doorkomen, dan vind ze het niet erg als je op haar kauwt.

 

Niet vergeten: een cadeautje voor het broertje of zusje!

Soms heeft de pasgeboren baby al een ouder broertje of zusje. Dan is het natuurlijk leuk om daar een cadeautje voor mee te nemen. Als je een peuter of kleuter echt wilt verrassen, neem dan een hippy skippy mee! Met zo’n gezellige skippybal in de vorm van een dier maak je altijd vrienden.

Hippy Skippy Hert Groen Hippy Skippy Hert Roze Hippy Skippy Hond Geel Hippy Skippy Koe

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan de website te verbeteren en voor statistische doeleinden. Door op deze pagina te blijven en verder te bladeren, gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Voor meer informatie over cookies en over hoe cookies te weigeren, verwijzen wij je naar ons cookie- en privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten