Super leuke kleurplaat voor onze kleine bezoekers

We wilden graag wat extra’s doen voor onze kleinste bezoekers. Onze illustratrice heeft deze super leuke kleurplaat van onze Blije Egel gemaakt. Alle spulletjes die hij in zijn kar heeft liggen, verkopen we ook in onze winkel. Kun jij ze allemaal vinden?De Blije Egel Kleurplaat

De kleurplaat kun je hier downloaden.

Als je hem hebt ingekleurd zouden we het heel leuk vinden als je er een foto van maakt en deze naar ons mailt. Dan geven wij hem een mooi plekje op onze website

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan de website te verbeteren en voor statistische doeleinden. Door op deze pagina te blijven en verder te bladeren, gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Voor meer informatie over cookies en over hoe cookies te weigeren, verwijzen wij je naar ons cookie- en privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten