De Blije Egel is open en dat vieren we met een gratis Jellycat knuffel

Hoera het is zover, onze webwinkel is open! De afgelopen tijd zijn we druk geweest met het bezoeken van verschillende leveranciers en het zoeken naar de origineelste en leukste kinderproducten.

Kinderset Prinses Nelia 7-delig
Kinderbestek- en serviesset Puresigns One Nelia
Jellycat Toothy T-Rex
Stoere knuffel: Jellycat Toothy T-Rex
Monsters Kom Melamine
Mooi kinderservies: Tyrrell Katz Monsters Kom
Fantasy Fort Huttenbouwpakket
Zelf hutten bouwen met het Fantasy Forts huttenbouwpakket

Dat was ontzettend leuk en we zijn erg blij met onze keuzes. Denk bijvoorbeeld aan het fantastische fort van Fantasy Forts waarmee kinderen zelf een fort kunnen bouwen. De leuke en super zachte knuffels van Jellycat zijn geschikt voor iedere leeftijd. Toen we de borden, bekers en de kinderbestekjes van Tyrrell Katz zagen, wisten we dat we die ook wilden hebben. Samen met de iets klassiekere bestekjes van Keltum en de modernere kinderbestekjes van Puresigns hebben we een heel erg mooi aanbod van kinderservies en bestek. Leuk om cadeau te geven en natuurlijk te krijgen.

Om onze opening te vieren delen we gratis een super zachte knuffel van Jellycat uit aan onze eerste 50 klanten. Kijk eens in je winkelmandje, we hebben hem er alvast in gelegd!

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan de website te verbeteren en voor statistische doeleinden. Door op deze pagina te blijven en verder te bladeren, gaat u akkoord met ons cookiebeleid. Voor meer informatie over cookies en over hoe cookies te weigeren, verwijzen wij je naar ons cookie- en privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten